Stucwerk bij Stucadoor collectief

Gratis offerte voor uw stucwerk!

Vraag een vrijblijvende offerte voor uw stucwerk!

Let op: Offertes voor stucen tot 50 m2 zijn minimaal 1500 euro. Dit heeft te maken met de voorrijkosten, de materiaalkosten die wij sowieso kwijt zijn en de manuren. 

  De laagste prijs
  Buiten Stucwerk
  WhatsApp Image 2021-09-08 at 13.01.08

  Voorbeelden van ons stucwerk zowel binnen als buiten

  Vraag en antwoord

  Dit houdt in: voorstrijken, profielen plaatsen op de hoeken, een basis pleister laag en een mooie top finish laag.

  Een van de belangrijkste factoren is wellicht de grootte van de klus. Hierbij wordt er gerekend in vierkante meters. Dit is zelf heel eenvoudig uit te rekenen. Tel het gehele oppervlakte mee om bij een totaal aantal vierkante meters te komen. Bij een wand met een raam en/of deur erin is het niet nodig om deze van het oppervlakte af te halen. Doordat een kozijn meer aandacht vereist nodig heeft, rekenen ze dit gewoon mee als oppervlak om te stucen. Zo is het uitrekenen dus vrij eenvoudig. Noteer de afmetingen van iedere kamer.
  Disclaimer: dit is landelijk zo geregeld bij alle stucadoor organisaties.

  Nee, daarom plannen we ook een datum in en verkopen we nee tegen aanvragen op die geplande datum. Mocht u echt niet kunnen, zullen de gemaakte kosten in rekening worden gebracht.

  Saus klaar maken van plafonds (inclusief gaas) is bij ons ook mogelijk. Zet dit er vooral bij in uw aanvraag en wij maken graag een offerte voor u.

  Voor meer informatie hierover, raden wij aan contact op te nemen via het contactformulier of te bellen naar: 06-658972166

  Wij raden aan om het altijd te laten luchten. Zet bijvoorbeeld een raampje op een kier open en zorg dat het minimaal 18 graden in de gestucte kamer. Zo kan het vocht eruit en droogt de stuc het snelste. 

  We willen u er graag op wijze dat zelf latexen best moeilijk kan zijn. Dit komt omdat u minimaal 3 lagen moet aanbrengen voor de oppervlakte goed behandeld is. Met spuiten kunnen we tot 4 lagen dik spuiten in een keer. Scheelt heel wat tijd en moeite. Daarnaast is het in een dag gedaan dus zit u niet 2 weken lang in de verflucht na het opnieuw latexen en zit u ook niet met akelige plekken zoals glim vlekken of strepen.

  Latex spuiten kost bij ons niet veel. Daar zit het materiaal al bij van fantastische kwaliteit. We horen graag of we een offerte voor u in elkaar mogen zetten.

  De stucadoren doen het beste werk wanneer de muren of plafonds helemaal kaal zijn. Ook verwarming (radiator) en/of plinten moeten eraf voor het beste resultaat.

  Kleine klussen worden pas achteraf betaald. Zo bent u zeker dat het werk is gedaan. Let wel: afgerekend betekend voor ons dat u akkoord bent met de werkzaamheden.

  Bij grote klussen (bijvoorbeeld een offerte bedrag boven de €5000,- euro) rekenen we in fases. Hierover is vaak vooraf contact, maar gaat vaak in 4 fases: 30% vooraf, 30% en later weer 30% tijdens de klus en 10% achteraf.

  Stucen via Stucadoor Collectief

  Met stucwerk bedoelen we het gladmaken van oppervlakte. De stuclaag kan worden aangebracht op verschillende ondergronden zoals gipskartonplaten, nieuw- of oud metselwerk en beton. Stucen is mogelijk op het plafond en de muren waarbij gebruik wordt gemaakt van cement of gipsgebonden materiaal om te egaliseren. 

   

  Prijs per m2

  Stucen wordt berekend per m2. Dat houdt in dat u per m2 betaald, niet voor een afgesproken bedrag in één keer. 

  Daarnaast is het ook van belang om de ondergrond mee te nemen. Een muur met granol, spack of een gemetselde muur, heeft meer materiaal en tijd nodig om glad te worden dan een muur die al gestuct is. Daarom is het belangrijk om ook de huidige ondergrond in de aanvraag mee te sturen voor een passende prijs op maat voor stucen per m2. 

  Hoe wordt een offerte voor stucwerk opgebouwd?

  Stucwerk wordt in een offerte op prijs per m2 opgebouwd. Hierbij wordt rekening gehouden met de huidige ondergrond, de soort stucwerk die van toepassing is (binnen of buiten) en de afwerking. Wij vermelden altijd schilderkosten op de offerte omdat dit de netste afwerking is en gemakkelijk & goedkoop door ons gedaan kan worden.


  Vrijblijvende offerte

  Benieuwd wat u kwijt zal zijn voor uw plafond stucen, uw wanden stucen of stucen van uw buitengevel? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op zodat u weet hoeveel een stucadoor kost voor uw klus en ervaar de snelheid en kwaliteit van Stucadoor Collectief!

  ×

  klik op 1 van onze medewerkers beneden om met ze te chatten op whatsapp of stuur een email naar: Info@stucadoorcollectief.nl

  × Hoe kunnen wij u helpen?