Stucwerk bij Stucadoor collectief

Gratis offerte!

Vraag een vrijblijvende offerte voor uw werkzaamheden!

Let op: Offertes tot 30 m2 zijn minimaal 1000 euro. Dit heeft te maken met de voorrijkosten, de materiaalkosten die wij sowieso kwijt zijn en de manuren. 

  De laagste prijs
  Buiten Stucwerk
  WhatsApp Image 2021-09-08 at 13.01.08

  voorbeelden van ons stucwerk zowel binnen als buiten

  Ik wil graag gebruik maken van dit aanbod!

   Wat onze klanten zeggen

   Onze diensten

   0 +
   Schilderklussen
   0 +
   Stucadoorklussen
   0 +
   Tevreden klanten

   Vraag en antwoord

   antwoord op de meest gestelde vragen

   Dit houdt in: voorstrijken, profielen plaatsen op de hoeken, een basis pleister laag en een mooie top finish laag.

   Een van de belangrijkste factoren is wellicht de grootte van de klus. Hierbij wordt er gerekend in vierkante meters. Dit is zelf heel eenvoudig uit te rekenen. Tel het gehele oppervlakte mee om bij een totaal aantal vierkante meters te komen. Bij een wand met een raam en/of deur erin is het niet nodig om deze van het oppervlakte af te halen. Doordat een kozijn meer aandacht vereist nodig heeft, rekenen ze dit gewoon mee als oppervlak om te stucen. Zo is het uitrekenen dus vrij eenvoudig. Noteer de afmetingen van iedere kamer.
   Disclaimer: dit is landelijk zo geregeld bij alle stucadoor organisaties.

   Nee, daarom plannen we ook een datum in en verkopen we nee tegen aanvragen op die geplande datum. Mocht u echt niet kunnen, zullen de gemaakte kosten in rekening worden gebracht.

   Saus klaar maken van plafonds (inclusief gaas) is bij ons ook mogelijk. Zet dit er vooral bij in uw aanvraag en wij maken graag een offerte voor u.

   Voor meer informatie hierover, raden wij aan contact op te nemen via het contactformulier of te bellen naar: 06-658972166

   Wij raden aan om het altijd te laten luchten. Zet bijvoorbeeld een raampje op een kier open en zorg dat het minimaal 18 graden in de gestucte kamer. Zo kan het vocht eruit en droogt de stuc het snelste. 

   We willen u er graag op wijze dat zelf latexen best moeilijk kan zijn. Dit komt omdat u minimaal 3 lagen moet aanbrengen voor de oppervlakte goed behandeld is. Met spuiten kunnen we tot 4 lagen dik spuiten in een keer. Scheelt heel wat tijd en moeite. Daarnaast is het in een dag gedaan dus zit u niet 2 weken lang in de verflucht na het opnieuw latexen en zit u ook niet met akelige plekken zoals glim vlekken of strepen.

   Latex spuiten kost bij ons niet veel. Daar zit het materiaal al bij van fantastische kwaliteit. We horen graag of we een offerte voor u in elkaar mogen zetten.

   De stucadoren doen het beste werk wanneer de muren of plafonds helemaal kaal zijn. Ook verwarming (radiator) en/of plinten moeten eraf voor het beste resultaat.

   Bekend van Roddelpraat!

   Previous
   Next
   ×

   klik op 1 van onze medewerkers beneden om met ze te chatten op whatsapp of stuur een email naar: Info@stucadoorcollectief.nl

   × Hoe kunnen wij u helpen?